Hogyan befolyásolják a színek hangulatunkat.
2017. március 09. írta: 24post

Hogyan befolyásolják a színek hangulatunkat.

Csempésszünk színeket, virágokkal hétköznapjainkba.


Annyira érezzük a tavaszt, hogy csak rózsaszínben látjuk a világot, és a leggyorsabban virágokkal tudjuk becsempészni a fényt, színeket mindennapjainkba.


Fotó: Pinterest



„Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”-tartja a híres mondás...
Ne sajnáljuk a virágokat,ideje mindent felvirágoztatni, amit mi már alig várunk. Hosszú volt a tél, írány a virágos vagy a piac.

A virág színe, illata, bársonyossága, hatással van a lelkünkre is.

  • A fehér például a tisztaság,egyszerűség színe,nyugtató hatású.

 


  • A sárga virágokat ajánljuk azoknak akik a fáradságot akarják elűzni,érdemes az irodánkba sárga virágokat rakni.Ezen kívül nagyon vidám szín (még a munka is vidáman telik majd tőle) 

 

                                 
  • Narancssárga színű virágok: Energiát,lendületet adnak. Jókedvűek leszünk tőle.

  • Lila színű virágok: A lila szín segít az ellazulásban, fejfájásra kiváló, nyugtató hatású.Meditációs színnek is hívják.
 
  • Legutóljára hagytuk a piros színt:Fokozza az adrenalint, megemeli az energia szintünket és javítja a vérkeringésünket. De nyugodtan telerakhatjuk vele a hálószobánkat is ha a szexuális életünket akarjuk felpezsdíteni.

 





A bejegyzés trackback címe:

https://unnepitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr7612474697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása