Teszteltük a Saliris hotelt. Őszintén! Negatív és pozitív tapasztalatunk is van.
2017. március 16. írta: 24post

Teszteltük a Saliris hotelt. Őszintén! Negatív és pozitív tapasztalatunk is van.


Ellátogattunk az egerszalóki Saliris hotelba márciusban az ünnepek alatt.

Az első benyomás nem igazán volt pozitív, nagyon döcögősen sikerült a foglalás, mintha a foglalási személyzet nem is akarna "eladni". Igen csalódottak vagyunk emiatt.

Viszont amikor megérkeztünk gyönyörű környezet fogadott minket.
A becsekkolás a recepción gyors és zökkenőmentes volt, elláttak a legfontosabb információkkal. 
Panorámás szobát kaptunk, aminek az ára is magasabb volt ezért, de a folyosón a legutolsó szoba, amit azt jelentette, hogy ki kellett hajolni az erkélyen hogy elénk táruljon a gyönyörű panoráma csücske.
Az első nap már nem volt időnk fürdeni, csak a félpanziós vacsorát használtuk ki. El kell mondjam hogy nem volt unalmas és egyhangú egyik este sem a vacsora, volt elég választék és minőségileg 7 pontot adnék egy 10-es skálán, ami nem rossz. Kiemelném, hogy mind reggelinél és vacsoránál is a kiszolgáló személyzet kiváló volt. Ha lehetne a hotelben értékelni 10/10 lenne. Hamar felvették a mi kis 12 fős csapatunk humorát és nyűgjét elnézték. Ha valamiért még visszalátogatunk a hotelbe, az biztosan ezért lesz.
Másnap kipróbáltuk a wellness részleget is. 10/8 pont. Gyerekes családoknak szerintem kitűnő kint és bent egyaránt.A kinti és benti fürdőzés sajnos csak korlátozott ideig engedett(nem is tudom itthon van-e olyan wellness hotel ahol egész éjszaka lehet fürdőzni). A kinti fürdőzés nagyon szép környezetben, közvetlen a sódomb előtt van, ami este színes fényekben pompázik.Többféle hőmérsékletű medence is igénybe vehető, ezért nem tűnt zsúfoltnak egyik napszakban sem.




Összességében nyugodt szívvel ajánljuk a Saliris hotelt.

Íme a véleményünk röviden:
Vacsora: 10/7
Reggeli: 10/7
Fürdő benti 10/7
Fürdő kinti: 10/8
Szoba tisztasága: 10/9
Ágy kényelme: 10/5
Személyzet:10/10 (kivéve a foglalást)
Fitnesz részleget nem próbáltuk.

Kinek ajánljuk: 
gyermekes családoknak a fürdők miatt 
pároknak a romantikus kinti fürdő és panorámája miatt
baráti körnek, mert elnézik ha éjjel 3-kor is megy a nyüzsi 

A bejegyzés trackback címe:

https://unnepitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr1012474687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása