Húsvét Vintage stílusban
2017. április 16. írta: 24post

Húsvét Vintage stílusban

Balázs Klaudia a Decodia szerkesztője oztotta meg velünk Vintage stílusú asztaldekorációját



Az ünnepek alkalmával próbálok mindig kitalálni valamilyen kreatív terítéket, hiszen teljesen más érzés elfogyasztani ugyanazt a finom falatot, ha csak hétköznap gyorsan bedobjuk magunkba, vagy ha megadjuk a módját a jeles napokon.
Idén kihúztam a fiókomat, kiszedtem belőle néhány kelléket és próbáltam olcsón, de kreatívan megoldani ezt a kérdést. Mindezt a hozzám mostanság igencsak közel álló vintage stílusban.















Alapvetően szerettem volna megmutatni, hogy nem feltétlenül kell harsány tavaszi színeket használni, hiszen a szürke-fehér-bézs színkombinációval ugyanúgy ünnepi hangulatot tudunk varázsolni asztalunkra.


A húsvéti dekor elengedhetetlen kellékei a finom illatú nárcisz, tojástartó, festett tojások, saját tervezésű nyuszis szalvétagyűrű, tortacsipkés képkeret, barka, és a stílusban hozzá passzoló kristály pohár és tányér.
Remélem, hogy a képek inspiratívak lesznek számotokra, és a saját stílusotokhoz és készletetekhez mérten formáljátok át.


A bejegyzés trackback címe:

https://unnepitippek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112474663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása